02 august 2011

PUI SHANGHAI

INGREDIENTE:
1 piept de pui
3 oua
3 linguri mustar
6 linguri faina
3 linguri apa minerala
vegeta
piper
sare
200 gr fulgi de porumb
ulei pentru prajit

PREPARARE:
Pieptul de pui dezosat, se spala si se taie fasii subtiri si lungi. Fulgii de porumb se maruntesc (nu foarte mult) in robot sau se pun intr-o punga si se preseaza cu un facalet (asa am procedat eu). Intr-un castron se pregateste compozitia de snitele din oua batute bine, mustar, faina, apa minerala, vegeta, piper si sare dupa gust. Fiecare bucata de piept de pui se trece prin compozitia de snitel, apoi prin fulgii de porumb maruntiti dupa care se prajesc in ulei incins, la foc potrivit. Se rumenesc frumos pe ambele parti.

POFTA BUNA!

10 comentarii:

  1. Ce bine arata.Neaparat trebuie sa incerc si eu reteta ta pentru ca noi suntem mari fani ai snitelelor din piept de pui.Mersi pt. reteta.Pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. Andrea, multumesc de apreciere! Si noi suntem fani ai snitelelor si in special din piept de pui. Pupici si-o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sono veramente gustosi! Complimenti! I'm following you from Rome!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hm ce bine arata, am tot vazut in fastfood dar nu am facut sau mancat vreodata , trebuie sa incerc neaparat! Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
  5. Arata forte bine,si eu mai fac asa pieptul de pui!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bun!Imi place mult preparat asa,pupici!

    RăspundețiȘtergere