11 aprilie 2010

MENIUL DE PASTE 2010


OUA VOPSITE

OUA UMPLUTE
DROB DE PORC

SALATA BOEUF SALATA DE TON CU PORUMB
SARMALE IN FOI DE VARZA SI RACI
COZONAC
TORT CU CREMA GANACHE

RULADA DE BISCUITI CU COCOS
RAFFAELLO
Friptura a fost facuta la gratar asa: in prima zi de Paste am facut gratarul mai incolo de Manastirea Turnu de la Caciulata (Valcea), iar a doua zi la socrii mei la Gusoeni langa Dragasani. A fost super bine...Am stat mai mult pe drum dar a meritat.
Pentru retete click pe titlul lor.

Un comentariu:

  1. Hristos a inviat!ai gait o gramada bunatati de pasti...
    ...s-a dat start la vot....asa ca va invit sa votati daca aveti placerea si va place ceea ce o sa gasiti acolo...
    Retetele scrise in concurs sunt...Cozonac
    http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/&p=4 de la pagina 4 reteta propusa de mine adika: liminita20_2006 si Drob
    http://www.bucataras.ro/bucataras-premium/&p=1 dela pagina 1 reteta de luminita 20_2006.
    Multumesc anticipat pentru vot.
    Sper ca nu v-am plictisit prea tare cu concursurile va pup si va doresc o zi cat mai frumoasa.

    RăspundețiȘtergere