19 martie 2010

PIEPT DE PUI CU SMANTANA SI CIUPERCI


INGREDIENTE:
1 piept de pui mai mare
500 ml smantana
200 gr crema de cascaval (2 batoane)
400 gr ciuperci
1 lingura de faina
usturoi
piper
sare
marar
PREPARARE:
Pieptul se taie cuburi, ciupercile se taie felii si se pun la calit cu ulei. Dupa ce se calesc, se adauga apa cat sa le acopere, se pune capacul si se fierb inabusit pana scade apa, iar ciupercile si carnea sunt fierte deajuns.
Se amesteca faina cu crema de cascaval si 2-3 linguri de smantana pana se omogenizeaza bine apoi se toarna peste ciuperci si carne impreuna cu restul de smantana.Se mai lasa 5 minute sa fiarba apoi se potriveste de sare si piper, se da vasul deoparte si se adauga usturoiul pisat si mararul tocat.
Este o mancarica care ne place muuuuuult, muuuuult de tot........
POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu