23 iunie 2010

FICATEI DE PUI CU USTUROI

INGREDIENTE:
1 kg ficatei de pui
4-5 linguri ulei
1 capatana de usturoi (mai mare)
patrunjel
sare

PREPARARE:

Se spala bine ficateii, se lasa la scurs apoi se pun la prajit in tigaia de teflon cu ulei. Se pune capacul la tigaie. Cand sunt gata prajiti se toarna peste ei o ceasca de apa fierbinte, se pune din nou capacul si se stinge focul. Se lasa acoperiti cca. 3-5 min si se adauga usturoiul pisat, sarea si patrunjelul tocat. Sunt deliciosi.

POFTA BUNA!

3 comentarii:

  1. Ottima ricetta!! A me il fegato piace molto!! Bacioni.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt sigura ca sunt deliciosi!
    Tare-mi place ficatul,dar asa n-am mai facut,asa ca multam de idee!
    O zi frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere