25 mai 2010

DROB DE PORC, PUI SI CIUPERCI


Un drob facut cu ce am avut prin lada si frigider....

INGREDIENTE:

2 inimi de porc

2 rinichi de porc

500 gr ficat de pui

4 pipote de pui (de la pui de tara)

grasime de porc

700 gr ciuperci proaspete

2 legaturi ceapa verde

2 legaturi usturoi verde

5 oua crude

1 ou pentru uns drobul

4 oua fierte

leustean
marar

piper

sare

ulei


PREPARARE:

Maruntaiele se pun la fiert in apa cu sare si se spumuiesc de cate ori este cazul. Ceapa si usturoiul verde se pun la calit in ulei impreuna cu ciupercile. Cand sunt gata, maruntaiele se lasa putin la rece iar ciupercile cu ceapa si usturoiul se scurg de plusul de ulei, apoi se trec prin masina de tocat carne impreuna cu grasimea de porc, Se amesteca toate cu ouale batute si verdeata tocata marunt. Se potriveste de sare, piper si vegeta daca dorim. Intr-o tava de chec tapetata cu hartie de copt se pune un strat din compozitia de drob, se aseaza ouale fierte apoi se acopera cu alt strat din compozitie. Se baga la cuptor, se tine pana se rumeneste apoi se unge cu oul batut dupa care se baga din nou la cuptor pana se rumeneste bine si oul de deasupra.
POFTA BUNA!

Un comentariu:

  1. super arata daca erau oua de casa mai colorat era,si eu il fac la fel numai ca nu mai pun ciuperci

    RăspundețiȘtergere