24 iulie 2010

SNITEL DIN PIEPT DE PUI

INGREDIENTE:
piept de pui

3 oua

faina

pesmet
sare
vegeta
ulei pentru prajit

PREPARARE:

Pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitel. Se ia fiecare felie si se trece prin faina, apoi ou batut bine cu un praf de sare si vegeta dupa care se trece prin pesmet. Se pun pe un tocator si se lasa cam 10 minute sa se intareasca putin pesmetul ca sa nu se imprastie in tigaie, dupa care se prajesc in ulei incins pana capata o culoare aurie. Am servit cu garnitura de cartofi cu ceapa calita si salata de ardei copti.

POFTA BUNA!

2 comentarii:

  1. Sencillo, pero muy buena guarnición. Saludosss!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Изглеждат ,много вкусни и с тези печени пиперчета-чудно!

    RăspundețiȘtergere