08 aprilie 2011

COD LA CUPTOR IN SOS DE BULION

INGREDIENTE:
4 bucati de cod
3-4 linguri de ulei
10 boabe de piper
4 foi de dafin
1 cub vegeta
3 linguri de bulion
o ceasca cu vin alb
usturoi
sare

PREPARARE:
Se spala si se curata bine pestele, apoi se taie in bucati potrivite dupa care se aseaza in tava cu ulei, piper, foi de dafin, vegeta, usturoi taiat felii si sare. Se adauga apa cat sa treaca de el si se acopera tava cu o folie de aluminiu dupa care se introduce in cuptorul incins. Cand este gata de jumatate se da jos folia de deasupra apoi se adauga vinul alb, bulionul desfacut in apa si daca mai este nevoie usturoi dar de data asta pisat. Se baga din nou la cuptor pana ce pestele se rumeneste putin.
POFTA BUNA!

6 comentarii:

  1. Ma pregatesc sa vin la tine la masa.Foarte bun.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. ce bine arata!!!!
    pentru aceasta ai un premiu de la mine..il gasesti pe blog...:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Hottie! Imi place aceasta reteta de peşte!
    Hugs!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un rico estofado de pescado,se ve muy delicioso,abrazos y cariños.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ina, multumesc frumos!
    Medi, te astept cu mare placere!
    Stefy multumesc frumos pentru premiu!
    Ratita Golosa, multumesc!
    Rosita Vargas, multumesc!

    RăspundețiȘtergere