16 iunie 2010

CIORBA DE PUI

INGREDIENTE:
1 pui (fara piept si pulpele superioare)

1 ceapa

2 morcovi
1 /2 radacina de telina
4 linguri orez

2 oua
3 linguri iaurt
bors Maggi (la plic)
leustean
patrunjel


PREPARARE:

Se spala bine puiul (am avut pui de tara), se portioneaza si se pune la fiert intr-o oala cu apa rece si putina sare. Se spumeaza de cate ori este nevoie. Intre timp se curata ceapa, se taie cuburi, iar morcovii si telina se dau pe razatoarea mare apoi se adauga in oala dupa ce carnea de pui a fiert de jumatate. Se lasa sa fiarba putin si se pune orezul bine spalat. Dupa cca 10 minute se adauga borsul, se mai lasa la fiert 5 min. dupa care se stinge focul. Se adauga ouale batute bine cu iaurtul, sare daca mai este cazul si verdeata tocata.

POFTA BUNA!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu