19 mai 2010

CHIFTELUTE DIN PIEPT DE PUI SI CIUPERCI


INGREDIENTE:
1 piept de pui

1 kg ciuperci proaspete

2 legaturi ceapa verde

2 legaturi usturoi verde

1 lingura smantana

2 felii de paine
1 legatura marar

1 ou

sare

piper


PREPARARE:

Pieptul de pui si ciupercile curatate, spalate si scurse bine se trec prin masina de tocat carne. Ceapa si usturoiul verde se taie felii si se pun la calit in putin ulei. Se scurg
apoi de ulei si se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine. Painea nu se inmoaie in nimic pentru ca va absorbi din uleiul care totusi mai ramane de la ceapa si usturoi apoi din zeama ce o va lasa ciupercile tocate. Se amesteca toate impreuna cu mararul tocat marunt, oul, smantana, piperul si sarea. Va rezulta o compozitie moale. Se formeaza chiftelutele, se tavalesc prin faina de doua ori apoi se pun imediat la prajit in tigaia cu ulei incins. Sunt delicioase, POFTA BUNA!

3 comentarii:

  1. mmmmmmmmmmmm..che buono! complimenti!

    RăspundețiȘtergere
  2. ottime queste polpette...mi segno la ricetta!!
    Grazie!
    a presto

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc si eu fetelor. Intr-adevar chiftelutele sunt excelente.

    RăspundețiȘtergere