25 mai 2010

SPAGHETTI CU BRANZA LA CUPTOR


INGREDIENTE:
400 gr spaghetti
500 gr branza ( amestec branza de vaci cu telemea)
4-5 oua
7 linguri de zahar ( fiecare cum doreste)
3 linguri smantana
150 ml lapte
coaja de lamaie rasa
1 lingura de ulei
zahar pudra cu aroma de vanilie
margarina pentru uns tava

PREPARARE:
Se pun pastele la fiert cca 15-20 min. in apa clocotita cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron mai mare se sfarama branza cu ajutorul unei furculite apoi se amesteca cu ouale batute, zaharul, smantana, laptele si coaja de lamaie. Se scurg pastele si se rastoarna peste compozitia de branza. Se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu margarina. Se baga la cuptor si se tin pana se formeaza o crusta. Deasupra se presara zahar pudra cu aroma de vanilie.POFTA BUNA!

4 comentarii:

  1. Foarte fain arata,am sa o fac si eu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Reusita si reteta si poza!
    Felicitari!
    Un premiu pentru tine...il gasesti la mine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mirela si Nitte, va multumesc mult si va pup!
    Evelina, multumesc pentru apreciere si pentru premiul oferit! De bucurie, l-am si luat si l-am postat. Inca odata multumesc!
    O saptamana placuta!

    RăspundețiȘtergere