skip to main |
skip to sidebar
SPAGHETTI CU BRANZA LA CUPTOR
INGREDIENTE:400 gr spaghetti500 gr branza ( amestec branza de vaci cu telemea)4-5 oua7 linguri de zahar ( fiecare cum doreste)3 linguri smantana150 ml laptecoaja de lamaie rasa1 lingura de uleizahar pudra cu aroma de vanilie margarina pentru uns tavaPREPARARE:Se pun pastele la fiert cca 15-20 min. in apa clocotita cu o lingura de ulei ca sa nu se lipeasca. Intr-un castron mai mare se sfarama branza cu ajutorul unei furculite apoi se amesteca cu ouale batute, zaharul, smantana, laptele si coaja de lamaie. Se scurg pastele si se rastoarna peste compozitia de branza. Se amesteca bine si se toarna in tava unsa cu margarina. Se baga la cuptor si se tin pana se formeaza o crusta. Deasupra se presara zahar pudra cu aroma de vanilie.POFTA BUNA!
Foarte fain arata,am sa o fac si eu!
RăspundețiȘtergereBuonissimo,ciao!!!!
RăspundețiȘtergereReusita si reteta si poza!
RăspundețiȘtergereFelicitari!
Un premiu pentru tine...il gasesti la mine!
Mirela si Nitte, va multumesc mult si va pup!
RăspundețiȘtergereEvelina, multumesc pentru apreciere si pentru premiul oferit! De bucurie, l-am si luat si l-am postat. Inca odata multumesc!
O saptamana placuta!