20 mai 2011

CIORBA DE PUI CU IAURT

INGREDIENTE:
2 pulpe de pui

1 ceapa

2 morcovi

1 ceasca mica de orez
500 ml iaurt

bors (Maggi)

2 galbenusuri

marar, patrunjel

sare, piper

PREPARARE:
Se spala pulpele de pui si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se spumuieste de cate ori este nevoie. Intre timp se toaca ceapa iar morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Cand pulpele au fiert se scot din oala, se dozoseaza iar carnea se marunteste. Se pune carnea inapoi in oala impreuna cu ceapa si morcovii. Se lasa sa fiarba cca. 15 minute dupa care se
adauga orezul bine spalat si se fierbe in continuare pentru aproximativ 15-20 de minute. Boaba de orez trebuie sa ramana intreaga. Dupa ce orezul a fiert se ia ciorba de pe foc si se adauga bors dupa gust, piper, sare daca mai este nevoie, galbenusurile amestecate bine cu iaurtul apoi verdeata tocata marunt.

POFTA BUNA!

10 comentarii:

  1. Prima impresie era ca-i ciorba de burta...apoi am vazut ca-i cu pui,deci stil greceasca si deci se poate manca reeeeece.Foarte buna o trec pe lista "de facut"
    Te pup!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Un mélange délicieux qui me plait beaucoup.
    Je note ta recette.
    A très bientôt.

    RăspundețiȘtergere
  3. buna,buna,ceva de genul"trebue mereu in casa"

    RăspundețiȘtergere
  4. arata foarte bine!!!
    te asteapta un nou premiu de la mine!!
    spor la bucatarit in continuare

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricand e binevenita o ciorba asa de gustoasa!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ох,много вкусна изглежда!

    RăspundețiȘtergere
  7. interessante ricetta!!complimenti!
    ciaoooo

    RăspundețiȘtergere
  8. esta sopa está exquisita una mezcla muy excelente,cariños y abrazos.

    RăspundețiȘtergere