08 iulie 2010

FRIPTURA DE CAPRIOARA LA CUPTOR

INGREDIENTE:
carne de caprioara

cartofi noi

ceapa

usturoi

vin
alb
sare
piper

condimente Barbeque

ulei


PREPARARE:

Se aseaza in tava cartofii taiati felii groase, carnea de caprioara, ceapa si usturoiul taiate felii, se toarna o cana de vin peste ele, putin ulei, se presara sare, piper, condimente si se inveleste tava cu folie de aluminiu dupa care se baga in cuptor. Cand sunt moi cartofii iar carnea este bine patrunsa se da folia jos, se stropeste deasupra cu zeama din tava si se baga din nou la cuptor sa se rumeneasca.Am servit cu pasta de usturoi.
POFTA BUNA!

4 comentarii:

  1. de unde ai smanglit carnea de caprioara?ma gandesc ca e tare buna dupa cum arata

    RăspundețiȘtergere
  2. Doinitza,am primit-o de la socrela mea..:))
    si.....chiar e buna...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmmm!Caprioara!Cred ca a fost tare frageda!Darnica socrela ai :))

    RăspundețiȘtergere