
8 oua
1 l lapte
250 gr zahar
9 linguri faina
250 gr margarina
1 plic zahar vanilat
esenta de vanilie
zahar pudra cu aroma de vanilie
PREPARARE:
Se topeste margarina pe foc apoi se lasa la racit.







I se spune DESTEAPTA , pentru ca in timpul coacerii, se formeaza doua straturi de blat iar la mijloc unul de crema.

Desteapta.......si mai adaug eu frumoasa si buna.
RăspundețiȘtergerePe curand!
TE ASTEPT LA CULES DE PREMII.
RăspundețiȘtergerePUP!
Un dessert qui me semble délicieux.
RăspundețiȘtergereJ'aime beaucoup.
A bientôt.
Maria, da este o prajitura care mie personal imi place mult, mult. As manca intr-una asa ceva. Multumesc mult pentru vizita si premii!
RăspundețiȘtergereNadji,multumesc si te mai astept!
RăspundețiȘtergereAm mai citit despre prajitura asta, dar n-am incercat-o inca. Poate de-acum incolo!:)
RăspundețiȘtergereMersi pentru vizita!:)
wow che delizia!complimenti!
RăspundețiȘtergereSedith,incearc-o sa vezi cat de buna este.Multumesc si eu de vizita!
RăspundețiȘtergereFederica, multumesc!
RăspundețiȘtergere