21 iulie 2010

CARTOFI CU CEAPA CALITA

INGREDIENTE:
1 kg cartofi
4-5 cepe
marar verde
sare
ulei
PREPARARE:
Se curata cartofii de coaja, se spala, se taie cuburi mai mari si se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata fierti se scurg de apa si se lasa deoparte. Intre timp se curata ceapa, se taie felii si se pune la calit in ulei. Se adauga o ceasca de apa calda, iar cand aceasta a scazut de jumatate se pun cartofii, se prajesc putin amestecand usor sa nu se sfarame prea rau, se adauga sare daca mai este cazul iar la sfarsit mararul tocat fin. Se servesc alaturi de friptura de orice fel. Sunt atat de buni incat merg serviti si goi.
POFTA BUNA!

4 comentarii:

  1. mmmmmmmmmmmm......che buono!!ciao!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cartofi spânzurați..așa îi numeam când eram copii.

    RăspundețiȘtergere
  3. numai cine nu a gustat nu stie cat de buni sunt!

    RăspundețiȘtergere