02 mai 2011

HRISTOS A INVIAT!

Eheee....vin si eu cam tarziu ce-i drept sa va spun HRISTOS A INVIAT! Nu stiu ce greseala am facut de nu am mai afisat aceasta urare si ouale noastre vopsite de Paste. Nu am mai verificat si...dupa Pasti am observat ca de fapt aveam afisat tot premiul de la LIA...graba si oboseala. Iar saptamana trecuta am fost ocupata cu bagajul si pregatirile pentru fiul meu care a plecat dupa o scurta vacanta de sarbatori.
De Pasti am fost plecati la Caracal, unde totul a fost trist pentru ca mama nu ne mai astepta ca altadata in usa sa ne sarute, nu mai mirosea in casa a sarmale, a bunataturi....totul parea gol. Ne-am pregatit si eu si sora mea cu de toate...de la aperitive pana la prajituri (din pacate poze nu prea am) dar lipsa mamei ne-a intristat masa. A doua zi am fost la Gusoieni (Dragasani-Valcea)
la socrii mei. A fost frumos...m-am simtit bine la casuta noastra de la tara....aer curat, liniste, vecinii...care mai de care sa treci pe la ei...toti bineprimitori. Cand am ajuns am facut un gratar impreuna cu prietenii nostri de la Rm. Valcea si cei de pe acolo. Cafeluta ne-am baut-o in curte la masuta cu multa verdeata in jurul nostru, pomii infloriti...iar copiii au fost si ei cu noi(apoi au plecat la Voineasa unde inchiriasera o cabana cu prietenii lor) dupa care marti noaptea inapoi spre Bucuresti. Toate astea intr-un timp atat de scurt... si...uite-asa au trecut si sarbatorile de Paste.
Acum afisez ceea ce de fapt trebuia afisat de Paste....asta e..:)...niciodata nu-i prea tarziu.
La Sarbatoarea Sfintelor Pasti sa coboare linistea si pacea, minunea Invierii lui Isus sa dainuie in inimile tuturor, sa va lumineze viata si sa va aduca renasterea credintei, a sperantei, a bucuriei, cu bunatate si caldura in suflete.
HRISTOS A INVIAT!
HRISTOS A INVIAT!
Multumesc tuturor pentru mesajele frumoase de Paste!
Acum voi pleca pentru o saptamana....nu in concediu..:), ci cu treburi.Pupici si o saptamana frumoasa va doresc!

7 comentarii:

  1. Ma bucura faptul ca vati simtit bine de sarbatori si totusi m-am intristat de faptul caci ati simtit lipsa mamei dar eu cred ca mama dumneavoastra a fost langa copii ei de Sfanta sarbatoare, daca nu prin prezenta ei , in prezenta sufletelor voastre... foarte frumoase ouale! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. si mie imi lipseste mama,oftez de cate ori aud ca o alta mama nu mai bucura copii ei,e greu fara ea,iti urez sanatate si putere sa mergi mai departe

    RăspundețiȘtergere
  3. Lindos huevos ,lindo colorido,Cristo vive en nosotros,cariños y abrazos.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mama mea nu mai este de mai bine de 4 ani...si mi-e foarte greu sa ma duc la IASI unde aproape nu-i nimeni sa ma astepte...Am 2 prietene aici in Italia care merg des la Iasi si ma intreaba eu de ce nu merg...dar ele au mame,au familii intregi care le asteapta...in octombrie care a trecut am fost la Iasi cu treburi si am stat o saptamana la hotel!Deci Iasul a devenit pentru mine amintiri dintr-un hotel si din cimitir...E foarte greu si te inteleg!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Adevarat a inviat!
    Trist, trist, trist.

    RăspundețiȘtergere
  6. Bonnes vacances à toi.
    Ces œufs sont très beaux.
    A très bientôt.

    RăspundețiȘtergere