26 iulie 2011

SALATA DE DOVLECEI

INGREDIENTE:
2 dovlecei
2 cartofi

3 linguri iaurt

sare

maioneza din:

1 galbenus
1 lingurita de mustar

ulei


PREPARARE:

Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert de jumatate se adauga si dovlecelul curatat si taiat cubulete. Nu se fierb prea mult ca sa nu se sfarame. Cand sunt gata se rastoarna intr-o strecuratoare si se lasa la scurs pana ce se racesc bine, Dupa ce s-au racit se amesteca cu maioneza, iaurt si sare dupa gust. Se serveste rece de la frigider.
POFTA BUNA!

4 comentarii:

  1. MERITA INCERCATA MAI ALES CA IMI PLAC TARE MULT DOVLECEII.
    PUP SI SEARA BUNA!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine te-ai intors!!!!Vad ca te-ai intors cu mare chef de "bucatareala",imi place reteta ca-i simpla si se mananca rece....
    Pupici si o seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mmyammmyy... trebuie sa fie buna!Cred ca o incerc si eu mai ales ca e foarte simpla si rapida.
    O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  4. Interesanta reteta...cred ca e si foarte buna...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere