26 iunie 2010

SPAGHETE CARBONARA

INGREDIENTE:
400 gr spaghete
300 gr kaizer
350 gr cascaval
400 gr smantana
1 cub Knorr smantana cu verdeata
3 oua
1 lingura ulei
sare

PREPARARE:
Se pun spaghetele intregi la fiert in apa clocotita cu sare. Intre timp se taie kaizerul suvite si se pune la prajit in tigaie de teflon cu o lingura de ulei. Cascavalul se da pe razatoarea cu ochiuri mari. Ouale se bat bine si se amesteca cu smantana, sarea si jumatate din cantitatea de cascaval ras. Cand pastele sunt gata fierte, se scurg bine si se lasa in aceeasi cratita in care au fiert. Imediat se adauga kaizerul prajit, cubul de smantana cu verdeata, sosul de oua cu smantana si cascaval, se lasa la foc mic cca. 2-3 minute amestecandu-se bine pana se omogenizeaza. Se servesc calde si cu mult cascaval ras deasupra.


POFTA BUNA!

2 comentarii:

  1. Nagyon szeretem és 100 éve nem készítettem. Guszta

    RăspundețiȘtergere
  2. Ciao cara!!! Buooooooniiii!! Anch'io li faccio spesso e sono ottimi!!!Bravissima!! Bacioni e buona domenica!

    RăspundețiȘtergere