13 aprilie 2010

SALATA BOEUF


INGREDIENTE:
piept de pui
castraveti acri
gogosari acri

cartofi
morcovi

maioneza

mustar
sare

PREPARARE:

Se pun cartofii in coaja la fiert impreuna cu morcovii.In alt vas se pune pieptul de
pui la fiert. Intre timp se taie castravetii si gogosarii cubulete mici. Cand cartofii si morcovii au fiert se curata de coaja si se lasa la racit. Se prepara maioneza apoi se baga la frigider pana ce sunt gata celelalte. Cartofii si morcovii se taie cubulete si se pun intr-un vas mai mare incat sa incapa toate celelalte. Peste ei se pun castravetii si gogosarii scursi bine de zeama, se adauga pieptul tocat cuburi, apoi se amesteca toate cu maioneza dupa preferinta, mai multa sau mai putina....
sare daca mai este cazul si mustar. Se aseaza pe platouri si se orneaza dupa plac.POFTA BUNA!


4 comentarii:

  1. ciao,ricambio la visita ringraziandoti e
    complimenti per questa gustosa ricetta!!
    a presto Enza

    RăspundețiȘtergere
  2. La mine pe blog te asteapta un premiu.

    RăspundețiȘtergere
  3. Lili iti multumesc mult pentru premiu! Este primul meu premiu si sunt tare fericita!

    RăspundețiȘtergere