15 aprilie 2010

OUA UMPLUTE


INGREDIENTE:
8 oua
1 cutie mica de pateu
2 linguri de mustar
2 linguri de maioneza
sare
piper

PREPARARE:

Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se pun intr-un castron si se paseaza cu furculita, apoi se amesteca cu pateul, maioneza si mustarul. Se potriveste de sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua. Se orneaza cu maioneza deasupra (dupa preferinta). POFTA BUNA!

7 comentarii:

  1. foarte frumoase ouale tale:)si mie imi place sa le fac,de fapt cred ca nu lipsesc niciodata de la nicio masa mai importanta;))imi place ca le-ai decorat f frumos,eu nu am atata rabdare:)
    felicitari pt blog,de fapt bloguri.pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. In wekend fac si eu,ca atunci merg dupa oua de casa,mi-ai facut pofta.Arata bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Primii pasi in bucatarie iti multumesc pentru laude!Imi place sa decorez,numai ca atunci eram in criza de timp si le-am cam dat peste cap:)
    pupici si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Mersi Mirela! si eu tot oua de casa am avut,de la...socrela mea. Ne plac tare mult ouale umplute.De Paste, ouale sparte la ciocnit, se transforma in oua umplute.

    RăspundețiȘtergere
  5. bine ai venit si pe blogul meu. uite ce am facut eu cu ouale de pasti, ca tot se discuta problema:)) : http://wineandknives.blogspot.com/2010/04/deviled-eggs-sau-ce-sa-faci-cu-ouale-de.html

    RăspundețiȘtergere
  6. am un premiu pt tine, cand ai timp poti sa-l ridici de pe blogul meu...o zi buna

    RăspundețiȘtergere