05 februarie 2010

RAFFAELLO


INGREDIENTE:
200 gr zahar pudra
200 gr unt
200 gr lapte praf

200 gr nuca de cocos in compozitie

100 gr nuca de cocos pentru ornat

migdale sau alune de padure
MOD DE PREPARARE:
Se freaca untul cu zaharul pudra pana se face spuma, se adauga laptele praf, apoi nuca de cocos si daca va place esenta
de migdale.Se amesteca bine toate ingredientele dupa care se baga la frigider pentru cca. 30 min.Se ia cu lingurita din compozitie si se formeaza mingiute, iar in mijloc se introduce cate o migdala sau aluna de padure.Se tavalesc prin nuca de cocos si se tin apoi la rece pana se servesc.Cele mai delicioase bomboane pentru cei carora le place nuca de cocos.........


4 comentarii:

  1. Bune si frumoase
    Apetisante
    Imi plac mult,felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult.Ai dreptate, sunt tare bune!!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Arata perfect si gustul cred ca e fara egal

    RăspundețiȘtergere
  4. fetita mea moare dupa rafaello,daca-ar fi mai ieftin laptele praf cred ca-ar fi in stare sa ma puna sa-i fac tot la doua zile cate doua portii

    RăspundețiȘtergere