31 mai 2010

FILE DE PANGASIUS PRAJIT

INGREDIENTE:
file de pangasius

faina

malai

sare

ulei pentru prajit


PREPARARE:

Se lasa pestele la decongelat apoi la scurs. Se presara sare pe ambele parti si se lasa asa cca. 10 min. Faina se amesteca cu malaiul ( pun mai putina faina si mai mult malai), se tavaleste pestele si pe o parte si pe cealalta in acest amestec si se lasa pe un tocator 10-15 min pana se intareste malaiul pe el. In felul asta nu se mai imprastie malaiul in tigaie. Se pune la prajit in tigaie cu ulei incins, la foc mediu. Nu se tine prea mult la prajit ca se usuca. Am servit cu mamaliguta calda si pasta de usturoi.
POFTA BUNA!

2 comentarii:

  1. Nely, sa stii ca mie imi place tare mult pestele........te rog sa-mi trimiti si mie o portie ca mi-ai facut pofta.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  2. MARIA, iti trimit cu cea mai mare placere. Sa sti ca si mie imi place foarte mult pestele. Niciodata nu cred ca voi spune...m-am saturat, nu mai vreau...
    Pupic si o saptamana placuta!

    RăspundețiȘtergere