INGREDIENTE:
250 gr margarina
250 gr zahar
4 linguri cacao
2 linguri miere
1 cana nuci tocate
PREPARARE:
Margarina, zaharul, cacaua si mierea se pun pe foc si se fierb pana se topeste zaharul. Dupa ce s-a topit se da deoparte, se adauga nucile si orezul expandat, se amesteca bine si se pun intr-o forma de tort cu pereti detasabili tapetata cu hartie de copt bine umezita. Se lasa la frigider pana a doua zi.
POFTA BUNA!
Sursa aici
13 iulie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce gustoz
RăspundețiȘtergereCiao cara!! Questo dolce di riso con il cacao, dev'essere una squisitezza!!! Hai sempre delle bellissime ricette!! Complimenti e bacioni.
RăspundețiȘtergereUn dulce delicioso. Me gusta mucho la combinación de arroz con el chocolate.
RăspundețiȘtergereUn beso!
Arata bine si daca au si cacao...atunci ,imi place!Saptamina trecuta am facut si eu niste minitarte cu ceriale.
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Bianka, este un dulce care se face in 10-15 min si....se mananca tot atat de repede. Pupici.
RăspundețiȘtergereManuela, multumesc mult de complimente! este intr-adevar o prajiturica usoara si buna. Pupici.
RăspundețiȘtergereJUANIC®, ma bucur ca-ti place. Pupici.
RăspundețiȘtergereJANET, multumesc! sunteti experte in bucatarie. Aveti numai retete interesante si bune pe blog. Am si votat. Pupici.
RăspundețiȘtergereBun!De incercat!
RăspundețiȘtergereTruedelights, merita incercat. Pupici.
RăspundețiȘtergeresi toxica. mierea, daca nu stiai, devine toxica daca o fierbi
RăspundețiȘtergere