05 februarie 2010
RAFFAELLO
INGREDIENTE:
200 gr zahar pudra
200 gr unt
200 gr lapte praf
200 gr nuca de cocos in compozitie
100 gr nuca de cocos pentru ornat
migdale sau alune de padure
MOD DE PREPARARE:
Se freaca untul cu zaharul pudra pana se face spuma, se adauga laptele praf, apoi nuca de cocos si daca va place esenta de migdale.Se amesteca bine toate ingredientele dupa care se baga la frigider pentru cca. 30 min.Se ia cu lingurita din compozitie si se formeaza mingiute, iar in mijloc se introduce cate o migdala sau aluna de padure.Se tavalesc prin nuca de cocos si se tin apoi la rece pana se servesc.Cele mai delicioase bomboane pentru cei carora le place nuca de cocos.........
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Bune si frumoase
RăspundețiȘtergereApetisante
Imi plac mult,felicitari!
Mersi mult.Ai dreptate, sunt tare bune!!!!
RăspundețiȘtergereArata perfect si gustul cred ca e fara egal
RăspundețiȘtergerefetita mea moare dupa rafaello,daca-ar fi mai ieftin laptele praf cred ca-ar fi in stare sa ma puna sa-i fac tot la doua zile cate doua portii
RăspundețiȘtergere