03 februarie 2010
SOS DE PUI CU MASLINE SI CIUPERCI
INGREDIENTE:
4 pulpe de pui (inferioare si superioare)
150 gr masline
250 gr ciuperci
2 linguri bulion
piper, sare
cimbru, vegeta
usturoi
2 pahare de vin alb
ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE:
Se prajesc pulpele de pui in ulei cu usturoiul taiat felii.
Se adauga ciupercile taiate tot felii (daca ciupercile sunt proaspete mai intai se fierb putin) .
Dupa ce se calesc si ciupercile se pune bulionul, maslinele intregi si condimentele.
Se toarna apoi vinul alb (care la mine era de fapt rose) si se mai fierbe 20-25 min. la foc potrivit.
La sfarsit se mai adauga usturoi pisat.
Este o mancarica foarte buna si aromata care merge bine cu piure de cartofi, numai ca eu am preferat-o cu mamaliguta calda.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu