INGREDIENTE: 200 gr zahar pudra 200 gr unt 200 gr lapte praf 200 gr nuca de cocos in compozitie 100 gr nuca de cocos pentru ornat migdale sau alune de padure MOD DE PREPARARE: Se freaca untul cu zaharul pudra pana se face spuma, se adauga laptele praf, apoi nuca de cocos si daca va place esenta de migdale.Se amesteca bine toate ingredientele dupa care se baga la frigider pentru cca. 30 min.Se ia cu lingurita din compozitie si se formeaza mingiute, iar in mijloc se introduce cate o migdala sau aluna de padure.Se tavalesc prin nuca de cocos si se tin apoi la rece pana se servesc.Cele mai delicioase bomboane pentru cei carora le place nuca de cocos.........
Bune si frumoase
RăspundețiȘtergereApetisante
Imi plac mult,felicitari!
Mersi mult.Ai dreptate, sunt tare bune!!!!
RăspundețiȘtergereArata perfect si gustul cred ca e fara egal
RăspundețiȘtergerefetita mea moare dupa rafaello,daca-ar fi mai ieftin laptele praf cred ca-ar fi in stare sa ma puna sa-i fac tot la doua zile cate doua portii
RăspundețiȘtergere