Simplu, rapid si foarte gustos....
INGREDIENTE:
caras
faina
malai
sare
ulei
PREPARARE:
Se curata pestele de solzi si intestine, se spala bine si se sareaza. Se lasa asa cca 10-15 minute dupa care se tavaleste pe ambele parti prin faina amestecata cu malai (faina mai putina, malai mai mult) si se prajeste in tigaie cu ulei incins, la foc potrivit. Se serveste cu mujdei de usturoi si mamaliguta calda.
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ce bine arata!!! Desi nu sunt un mare fan al pestelui, cand il vad asa rumen cu mamaliguta si mujdei...mmmm...ma apuca pofta:) Pupici!
RăspundețiȘtergerece pofta mi-e....arata foarte bine!
RăspundețiȘtergeremie imi plac pestii,dar caras nu mananc a cause de oase.dar asa de bine arata al tau ca m-as repezi sa ti-l fur
RăspundețiȘtergerecuvantul ala de control ma inebuneste,e tare neplacut.de ce nu renunti la el.spam mai putin tot n-o sa ai.de cand am renuntat la el,acum un an,am putin spam,nesemnificativ,dar cred ca ti-ar creste audienta.din settings renunti la el.
RăspundețiȘtergere