INGREDIENTE:
piept de pui
cartofi
ceapa verde
ridichi
maioneza
smantana
iaurt
patrunjel
sare
PREPARARE:
Se fierb cartofii si pieptul de pui. Cartofii se taie cuburi, pieptul de pui fasii, ceapa verde taiata fin, ridichile rondele (daca sunt mari se dau pe jumatate), patrunjelul se taie marunt si se amesteca toate cu maioneza, smantana, putin iaurt si sare. POFTA BUNA!
17 mai 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
mmmmmmmmmmmm....che delizia!!
RăspundețiȘtergereNu am facut niciodata,dar sunt sigura ca este foarte bun....cu bucati crocante de ridiche...mmmmmm(fur reteta)!!!
RăspundețiȘtergereche buono deve essere...copio la ricetta!!
RăspundețiȘtergereGrazie anche per i premi...scusa il ritardo
ma non li avevo visti...
un bacio,Enza
foarte bun ! incearca sa faci pieptul la gratar si apoi sa-l tai fasiute ! e si mai gustos.
RăspundețiȘtergere