INGREDIENTE:
2 dovlecei
2 cartofi
3 linguri iaurt
sare
maioneza din:
1 galbenus
1 lingurita de mustar
ulei
PREPARARE:
Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in apa cu putina sare. Dupa ce au fiert de jumatate se adauga si dovlecelul curatat si taiat cubulete. Nu se fierb prea mult ca sa nu se sfarame. Cand sunt gata se rastoarna intr-o strecuratoare si se lasa la scurs pana ce se racesc bine, Dupa ce s-au racit se amesteca cu maioneza, iaurt si sare dupa gust. Se serveste rece de la frigider.
POFTA BUNA!
26 iulie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
MERITA INCERCATA MAI ALES CA IMI PLAC TARE MULT DOVLECEII.
RăspundețiȘtergerePUP SI SEARA BUNA!
Bine te-ai intors!!!!Vad ca te-ai intors cu mare chef de "bucatareala",imi place reteta ca-i simpla si se mananca rece....
RăspundețiȘtergerePupici si o seara placuta!!!
Mmyammmyy... trebuie sa fie buna!Cred ca o incerc si eu mai ales ca e foarte simpla si rapida.
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa!
Interesanta reteta...cred ca e si foarte buna...
RăspundețiȘtergereTe pup!