INGREDIENTE:
1 kg mazare congelata (folosesc Bonduelle ca-i mai buna)
1 piept de pui
2 cepe
1 legatura marar
1 lingura bulion
1 lingura faina
ulei
sare
PREPARARE:
Se taie pieptul de pui in bucati potrivite si se rumeneste foarte putin in uleiul incins. Ceapa se toaca marunt si se pune peste pieptul de pui sa se caleasca. Se adauga apoi o ceasca de apa calda, se lasa putin la inabusit cu capac deasupra dupa care se pune mazarea spalata si scursa bine. Se completeaza cu apa cat sa acopere bine mazarea. Cand pieptul de pui si mazarea sunt aproape gata se adauga sare dupa gust si sosul din faina frecata cu bulion si apa. Se lasa sa dea in cateva clocote amestecand din cand in cand apoi se da la o parte de pe foc si se pune mararul tocat marunt.
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Un piatto ricco e succulento!! Bravissima cara! Un bacione.
RăspundețiȘtergereImi place cum ai facut-o,clasic si desigur foarte gustoasa,imi dau seama ca amestecand in bucataria mea,o multime de mancaruri pe care le face-am,au trecut ani de cand nu le-am facut...
RăspundețiȘtergereMultumesc de idee!!!
Te pup si pe curand!!!
Me encanta Nely este plato es muy delicioso,aquí es típico comer este suculento plato cuando se cosechan o recogen nuevas es una delicia,cariños y abrazos.
RăspundețiȘtergereFoarte gustos
RăspundețiȘtergereTare buna.....imi place mult acuma primavara mancarea de mazare cu mult marar verde.O am si eu in plan.
RăspundețiȘtergerepup!
Foarte buna, eu o fac umpic diferita, imi place tare mult mancarea colorata, imi place ca este de un verde?!... arata foarte bine! sa aveti un weekend minunat! pupici!
RăspundețiȘtergereWitam Nely!
RăspundețiȘtergereTwoje przepisy są świetne muszę je wypróbować.
Serdecznie pozdrawiam, całuski. Irena
Polska -Ustka
une assiette remplie de saveurs, j'en raffole
RăspundețiȘtergerebonne journée
Bună ziua superba! Îmi place mazărea şi dimineaţă am face reteta ta ... Imi place ... foarte bine
RăspundețiȘtergereBesos!
Un plat de petits pois comme je les aime.
RăspundețiȘtergereA très bientôt.
Va multumesc mult fetelor, pentru mesaje si aprecieri! Pupici!
RăspundețiȘtergereè un piatto che amo...buonissimo..
RăspundețiȘtergerecomplimenti!!
bacio!!
looks very nice ... I want to taste and odor
RăspundețiȘtergere