INGREDIENTE:
2 pulpe de pui
1 ceapa
2 morcovi
1 ceasca mica de orez
500 ml iaurt
bors (Maggi)
2 galbenusuri
marar, patrunjel
sare, piper
PREPARARE:
Se spala pulpele de pui si se pun la fiert in apa cu putina sare. Se spumuieste de cate ori este nevoie. Intre timp se toaca ceapa iar morcovii se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Cand pulpele au fiert se scot din oala, se dozoseaza iar carnea se marunteste. Se pune carnea inapoi in oala impreuna cu ceapa si morcovii. Se lasa sa fiarba cca. 15 minute dupa care se adauga orezul bine spalat si se fierbe in continuare pentru aproximativ 15-20 de minute. Boaba de orez trebuie sa ramana intreaga. Dupa ce orezul a fiert se ia ciorba de pe foc si se adauga bors dupa gust, piper, sare daca mai este nevoie, galbenusurile amestecate bine cu iaurtul apoi verdeata tocata marunt.
POFTA BUNA!
20 mai 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Imi place poate fi foarte bun
RăspundețiȘtergerePrima impresie era ca-i ciorba de burta...apoi am vazut ca-i cu pui,deci stil greceasca si deci se poate manca reeeeece.Foarte buna o trec pe lista "de facut"
RăspundețiȘtergereTe pup!!!
Un mélange délicieux qui me plait beaucoup.
RăspundețiȘtergereJe note ta recette.
A très bientôt.
buna,buna,ceva de genul"trebue mereu in casa"
RăspundețiȘtergereDelicioasa ciorbita ta!
RăspundețiȘtergerearata foarte bine!!!
RăspundețiȘtergerete asteapta un nou premiu de la mine!!
spor la bucatarit in continuare
Oricand e binevenita o ciorba asa de gustoasa!
RăspundețiȘtergereОх,много вкусна изглежда!
RăspundețiȘtergereinteressante ricetta!!complimenti!
RăspundețiȘtergereciaoooo
esta sopa está exquisita una mezcla muy excelente,cariños y abrazos.
RăspundețiȘtergere