INGREDIENTE:
1 kg ficatei de pui
4-5 linguri ulei
1 capatana de usturoi (mai mare)
patrunjel
sare
PREPARARE:
Se spala bine ficateii, se lasa la scurs apoi se pun la prajit in tigaia de teflon cu ulei. Se pune capacul la tigaie. Cand sunt gata prajiti se toarna peste ei o ceasca de apa fierbinte, se pune din nou capacul si se stinge focul. Se lasa acoperiti cca. 3-5 min si se adauga usturoiul pisat, sarea si patrunjelul tocat. Sunt deliciosi.
POFTA BUNA!
23 iunie 2010
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Ottima ricetta!! A me il fegato piace molto!! Bacioni.
RăspundețiȘtergereSunt sigura ca sunt deliciosi!
RăspundețiȘtergereTare-mi place ficatul,dar asa n-am mai facut,asa ca multam de idee!
O zi frumoasa sa ai!
Nagyon finom lehet, guszta
RăspundețiȘtergere