INGREDIENTE:
8 oua
1 cutie mica de pateu
2 linguri de mustar
2 linguri de maioneza
sare
piper
PREPARARE:
Se fierb ouale tari, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Galbenusurile se pun intr-un castron si se paseaza cu furculita, apoi se amesteca cu pateul, maioneza si mustarul. Se potriveste de sare si piper. Cu aceasta compozitie se umplu jumatatile de oua. Se orneaza cu maioneza deasupra (dupa preferinta). POFTA BUNA!
foarte frumoase ouale tale:)si mie imi place sa le fac,de fapt cred ca nu lipsesc niciodata de la nicio masa mai importanta;))imi place ca le-ai decorat f frumos,eu nu am atata rabdare:)
RăspundețiȘtergerefelicitari pt blog,de fapt bloguri.pupici
In wekend fac si eu,ca atunci merg dupa oua de casa,mi-ai facut pofta.Arata bine!
RăspundețiȘtergerePrimii pasi in bucatarie iti multumesc pentru laude!Imi place sa decorez,numai ca atunci eram in criza de timp si le-am cam dat peste cap:)
RăspundețiȘtergerepupici si eu
Mersi Mirela! si eu tot oua de casa am avut,de la...socrela mea. Ne plac tare mult ouale umplute.De Paste, ouale sparte la ciocnit, se transforma in oua umplute.
RăspundețiȘtergereottime...complimenti..
RăspundețiȘtergereciao
bine ai venit si pe blogul meu. uite ce am facut eu cu ouale de pasti, ca tot se discuta problema:)) : http://wineandknives.blogspot.com/2010/04/deviled-eggs-sau-ce-sa-faci-cu-ouale-de.html
RăspundețiȘtergeream un premiu pt tine, cand ai timp poti sa-l ridici de pe blogul meu...o zi buna
RăspundețiȘtergere