INGREDIENTE:
somn
malai
faina
sare
ulei
PREPARARE:
Pestele se curata si se spala bine, coada, aripile si capul se dau deoparte, se portioneaza in felii si se sareaza pe ambele parti. Faina se amesteca cu malaiul, se tavaleste pestele si pe o parte si pe cealalta in acest amestec, se lasa pe o farfurie cca 10 minute pana se intareste malaiul pe el (sa nu se mai imprastie in tigaie), dupa care se prajeste in ulei incins la foc potrivit. L-am servit cu felii de lamaie, pasta de usturoi si mamaliguta calda.
25 martie 2011
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Foarte, foarte gustos pestele in malai si cu usturoi..yummy, yummy....
RăspundețiȘtergereun weeken frumos!
buna ! imi palce pestele, ador pestele,sunt invatata cu pestele... cu un tata care are hoby pescaritul nu are cum sa nu-mi placa...si arata foarte bine...simplu de gatit si foarte bun...multumesc de vizita! un weekend placut!
RăspundețiȘtergereAi dreptate ca azi se mananca peste si mi-ai facut o poftaaaaa!Asa il pregatesc si eu si-i buuuuuun....Multumesc ca te-ai adaugat bloggului meu si acum ca te-am descoperit fug sa te adaug pe listuta!!!!!Te pup,pe curand!
RăspundețiȘtergerefoarte gustos somnul,imi place mult,si asa cum l-ai pregatit e super
RăspundețiȘtergereПочти не готвя риба,но твоята изглежда страхотна!
RăspundețiȘtergereImi place in "bucataria" ta...si ai un premiu la mine pe blog.
RăspundețiȘtergereSucces si numai bucurii pentru tine!