04 martie 2010
PUI CU CARTOFI LA CUPTOR
INGREDIENTE:
1 pui ( am avut si 4 feliute de muschi de porc)
5 cartofi
1 pahar de vin
sare, vegeta
foi de dafin
usturoi
PREPARARE:
Se parleste puiul, se spala bine, se portioneaza si se lasa la scurs. Intre timp se curata cartofii se spala si se taie felii mai groase. Intr-o tava de friptura se pune ulei cat sa acopere fundul tavii, se aseaza cartofii taiati, apoi bucatile de pui iar pe deasupra se presara sare, vegeta, usturoi taiat feliute si 2-3 foi de dafin. Se toarna un pahar mic de vin si unul de apa. Se baga tava la cuptor.
Am servit cu usturoi.
POFTA BUNA!
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Браво ,много интересна консерва. Снимките са много хубави!
RăspundețiȘtergere