INGREDIENTE:
1 ceapa uscata
2 fire ceapa verde
2 morcovi
1/2 de dovlecel
2 cartofi noi
teci de fasole galbena
mazare noua
3 rosii
leustean
lamaie pentru acrit
1 ou
sare
ulei
PREPARARE:
Ceapa uscata si morcovul taiat cuburi se calesc in ulei incins. Dupa ce s-au inmuiat se adauga o ceasca de apa calda. Se lasa sa inabuseasca 5 minute apoi se completeaza cu apa calda cat sa acopere bine toate legumele ce vor fi puse. Se adauga apoi mazarea boabe, tecile de fasole taiate mai mici si se lasa sa fiarba. Dupa ce au fiert de jumatate se adauga cartofii taiati cuburi si sarea dupa gust. Se fierb si acestia de jumatate dupa care se pune dovlecelul taiat cuburi, ceapa verde taiata felii si rosiile taiate cuburi. Se lasa sa dea cateva clocote, apoi se stinge focul si se adauga oul batut si leusteanul tocat marunt. Se acreste cu zeama de lamaie.
POFTA BUNA!
Que sopa más rica de legumbres me encanta,deliciosa para hoy tenemos 10 grados,frío intenso,abrazos grandes
RăspundețiȘtergerebuna ciorba de legume ,mai ales cu lamaie si eu fac aproape zilnic,de lamai avem mare nevoie vara,o zi placuta
RăspundețiȘtergereBine v-am regasit, ati avut o vacanta foarte lunga si v-am dus dorul. Ciorbica de legume? foarte buna, imi plac legumele! pupicei si o zi minunata!
RăspundețiȘtergereBuna ciorbita de legume...nelipsita si la noi...
RăspundețiȘtergereO zi buna!
Foarte bun
RăspundețiȘtergere